Padberg Cosmetiek - Logo kleur

Check Icoon wit - Padberg Cosmetiek  Cliënten waarderen onze service en ingrepen met een 9,4

Check Icoon wit - Padberg CosmetiekErvaren gezichtschirurgen, ook actief bij Ziekenhuis Gelderse Vallei

Goed de handen wassen? Om deze reden vinden we dat bij Padberg Cosmetiek erg belangrijk

Iedereen kan handen wassen. Toch was dit recent een belangrijk thema tijdens een vaktraining van het team van Padberg Cosmetiek.

Chirurgisch handen wassen

Handen wassen doen we bij Padberg Cosmetiek met water en zeep, zoals iedereen. Daar is niets bijzonders aan, zou je denken. Onze medewerkers volgen echter vaste stappen van een medisch protocol, waarbij handen, vingers, nagels én armen hygiënisch schoon zijn voordat de behandeling van een cliënt start.

Kwaliteitsavond Padberg Cosmetiek Ede

Voorzorgsmaatregelen cosmetische ingreep

Een spons en een nagelvijl zetten we standaard in bij iedere wasbeurt van de handen. Door de handen zo zorgvuldig te wassen, verkleinen we de kans op infecties of het overdragen van ziektes tijdens een ooglidcorrectie, flapoorcorrectie, wenkbrauwlift of een andere cosmetische ingreep. Onze manier van handen wassen draagt dus direct bij aan de kwaliteit van onze behandelingen.

Hoogste kwaliteit cosmetische behandelingen

Cliënten waarderen de cosmetische behandelingen van Padberg Cosmetiek gemiddeld met een 9.4. We zijn blij met deze mooie beoordeling, maar we blijven ons continu inzetten om de zorg nóg beter te maken. We leggen protocollen zorgvuldig vast, wisselen kennis en ervaringen uit met aangezichtschirurgen van over de hele wereld en houden de kennis van ons team met gerichte vaktrainingen up-to-date. De opfriscursus chirurgisch handen wassen is daar een mooi voorbeeld van.

ZKN-keurmerk

Met interne kwaliteitscontroles bewaken we de kwaliteit van onze behandelingen. Ook is er jaarlijks een audit van ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland). Padberg Cosmetiek is in het bezit van het ZKN-keurmerk, dat staat voor veilige zorg.

Continuïteit behandelingen

Tijdens dezelfde vaktraining kwamen meerdere plannen aan bod om onze dienstverlening verder uit te breiden. De waardevolle ervaringen uit de open dagen van Padberg Cosmetiek helpen ons hierbij. Ook hebben we gesproken over de planning, om binnen en buiten vakantieperiodes continuïteit voor onze cliënten te kunnen organiseren.

Contact opnemen

Hebt u vragen over onze werkwijze? Of wilt u meer weten over bijvoorbeeld een ooglidcorrectie, wenkbrauwlift of flapoorcorrectie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Gratis en vrijblijvend kennismaken

Is een cosmetische ingreep mogelijk dé oplossing voor u? Onze specialisten geven kosteloos en vrijblijvend een eerste consult. De arts bespreekt alle mogelijkheden en welke behandeling voor u het beste resultaat oplevert.

Behandelingen

Wij zijn gespecialiseerd in meerdere behandelingen in de plastische en reconstructieve aangezichtschirurgie. De behandelingen verhelpen of verminderen klachten, gaan verouderingsverschijnselen zoveel mogelijk tegen en geven uw gezicht weer een frisse en jeugdige uitstraling. Het eerste consult is altijd gratis en vrijblijvend.