Padberg Cosmetiek - Logo kleur

Check Icoon wit - Padberg Cosmetiek  Cliënten waarderen onze service en ingrepen met een 9,4

Check Icoon wit - Padberg CosmetiekErvaren gezichtschirurgen, ook actief bij Ziekenhuis Gelderse Vallei

Ooglidcorrectie in de zomer. Kan dat?

Een ooglidcorrectie in de zomer. Kan dat? Het is een vraag die geregeld voorbij komt als de zon weer krachtiger wordt. Hoog tijd om de vraag voor te leggen aan specialisten Wilbert Boek en Hubert Faber van Padberg Cosmetiek in Ede en ziekenhuis Gelderse Vallei.

Ooglidcorrectie zomer - Padberg Cosmetiek Ede

Laten we maar direct met de deur in huis vallen. Kan ik in de zomer bij Padberg Cosmetiek terecht voor een ooglidcorrectie?

Ja, het is een interessant misverstand dat dit alleen in de winter of herfst kan. We constateren wel dat dit langzamerhand uit de wereld verdwijnt. In onze kliniek in Ede merken we dat steeds meer mensen juist in de zomermaanden juli en augustus een ooglidcorrectie, wenkbrauwlift of andere cosmetische ingreep willen ondergaan.

Waar komt dat misverstand over cosmetische ingrepen in de zomermaanden vandaan?

Geen idee. Medisch gezien is er geen enkel bezwaar tegen een cosmetische ingreep in de zomer. Het enige verschil met de andere seizoenen is dat je de eerste dagen na de operatie de krachtige zomerzon moet vermijden. Ook kan het verstandig zijn om een keertje extra te koelen.

In jullie kliniek wordt het in de zomermaanden steeds drukker. Wat zijn de voordelen van een ooglidcorrectie in de zomer?

Over het algemeen hebben mensen in de zomer meer tijd voor een ooglidcorrectie. En niemand kijkt gek op als je na de ‘zomeringreep’ een aantal dagen een zonnebril draagt om de tijdelijke zwelling rond je ogen te maskeren. ‘s Winters valt zo’n zonnebril natuurlijk veel meer op.

Waarom kiezen mensen voor een ooglidcorrectie?

Bij Padberg Cosmetiek helpen we cliënten die bijvoorbeeld veel last hebben van hangende oogleden, vermoeide ogen of hoofdpijn. Vaak kunnen we langdurige klachten verminderen of oplossen. Daarnaast helpen we ook mensen die hun uiterlijk willen verfraaien. Na een ooglidcorrectie of andere ingreep voelen ze zich weer jonger en zelfverzekerder en stralen ze dat ook uit. Op een natuurlijke manier.

Is een ooglidcorrectie spannend?

Een cosmetische ingreep is voor veel mensen best spannend, maar na afloop loopt hier eigenlijk iedereen naar buiten met het idee dat het honderd procent is meegevallen. Dat is ook terug te lezen in de reviews op de website van de kliniek.

Hoe weet ik of een ooglidcorrectie voor mij een goede oplossing is?

Aan iedere behandeling bij Padberg Cosmetiek gaat een uitgebreid kennismakingsgesprek vooraf. Tijdens dit gratis consult doen we onderzoek, maken we professionele foto’s en vertellen we meer over het eventuele vervolgtraject. Een vrijblijvende intake plannen kan eenvoudig via onze website.

Gratis en vrijblijvend kennismaken

Meer weten over een ooglidcorrectie in de zomer of onze andere behandelingen? Neem gerust contact met ons op.

Behandelingen

Wij zijn gespecialiseerd in meerdere behandelingen in de plastische en reconstructieve aangezichtschirurgie. De behandelingen verhelpen of verminderen klachten, gaan verouderingsverschijnselen zoveel mogelijk tegen en geven uw gezicht weer een frisse en jeugdige uitstraling. Het eerste consult is altijd gratis en vrijblijvend.