Padberg Cosmetiek - Logo kleur

Check Icoon wit - Padberg Cosmetiek  Cliënten waarderen onze service en ingrepen met een 9,4

Check Icoon wit - Padberg CosmetiekErvaren gezichtschirurgen, ook actief bij Ziekenhuis Gelderse Vallei

Botuline toxine

(ook wel botox genoemd)

Rimpels kunnen een streng en vermoeid uiterlijk veroorzaken. Botuline injecties verzachten uw blik door uw gezichtsspieren letterlijk te ontspannen. Uw uitstraling wordt zachter en vriendelijker. U voelt u mooier en zelfs wat meer ontspannen.

Botuline toxine type A is de werkzame stof die de spieren gedeeltelijk en tijdelijk ontspant. De meest behandelde rimpels zijn de fronsrimpel en de kraaienpootjes rond de ogen. Botuline toxine type A is een veilig middel dat tijdelijk werkt. Alleen patiënten met een spier- of zenuwaandoening en zwangere vrouwen mogen niet behandeld worden met botuline.

Vrijblijvend consult Botuline toxine

Is een behandeling met Botuline toxine (ook wel botox genoemd) dé oplossing voor u? Onze specialisten geven kosteloos en vrijblijvend een eerste consult. De arts bespreekt alle mogelijkheden en welke behandeling voor u het beste resultaat oplevert.

Eerste consult voor botox

Rimpels worden veroorzaakt door de spieren in het gezicht en veroudering van de huid. Een goede antirimpelcrème maakt de huid soepeler, maar pakt de onderliggende oorzaak (de spieren) niet aan. Tijdens het eerste consult stelt de behandelend arts samen met u een behandelplan op. Waar stoort u zich het meest aan? Wat wilt u veranderd hebben? En welke behandeling past daarbij?

De ingreep met botox

De arts spuit de Botuline toxine direct in de spier. We gebruiken erg kleine injectienaalden, die als een klein steekje aanvoelen. Er ontstaan kleine rode zwellinkjes ter plaatse van de injectieplaats. Deze lijken het meest op een muggenbultje. Die verdwijnen binnen enkele uren. De behandeling duurt maximaal 5 tot 10 minuten.

N

243

Tevreden cliënten

N

Jaren ervaring

N

7

Teamleden

Naar huis na een Botoxbehandeling 

U kunt na de behandeling direct naar huis. We raden aan om de eerste 4 uur niet te gaan liggen. Daarmee voorkomt u dat de vloeistof op andere plekken komt, waar dan ook een (in dit geval ongewenst) ontspannend effect ontstaat. Het beste en langste effect wordt bereikt als u de eerste 2 uur na de behandeling uw gezichtsspieren veel gebruikt (‘gekke bekken trekken’). De Botuline komt dan maximaal in de receptoren van de spieren, waardoor het effect van de behandeling optimaal is. Na 3-5 maanden zal de werking minder zijn. Na meerdere behandelingen zal het effect langer aanhouden.

Voel u weer mooier en goed

Voor 175 euro heeft u al een behandeling van 1 zone met Botuline toxine (ook wel botox genoemd). Voor 2 zones is dit 325 euro en voor Botuline Toxine 3 zones is het 450 euro. U voelt zich weer goed na behandeling door ervaren specialisten.

  • ZDoor ervaren chirurgen
  • ZSnel resultaat
  • ZVoor een scherpe prijs

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

Fillers

Fillers verbeteren uw uitstraling door rimpels en lijntjes op te vullen. De arts brengt de fillers (natuurproduct Hyaluronzuur) nét onder de rimpels volume aan, waardoor uw huid voller oogt. Het resultaat: u ziet er jonger en frisser uit en voelt u mooier. Lees meer over fillers.

Vraag en antwoord Botuline toxine

Is de behandeling erg pijnlijk?

Nee, de injecties zijn korte scherpe prikjes. De meeste mensen ervaren deze niet als pijnlijk.

Hoe lang heb ik plezier van de behandeling?

Na de eerste behandeling kunt u rekenen op 3-4 maanden zichtbaar effect. Na 2-3 maanden zal de werking langzaam minder worden. Na meerdere behandelingen is de werking beduidend langer, wisselend van 6 tot soms wel 12 maanden.

Waarom mag ik de eerste 4 uur niet gaan liggen?

De Botuline toxine kan in liggende houding naar de zijkant van de gezichtsspieren vloeien. Het is dan mogelijk dat spieren die uw ooglid open houden minder werkzaam worden. Uw ooglid wordt dan minder goed omhoog gehouden en uw oog lijkt lui. Dit kan dan zo’n 2 maanden duren, maar gaat vanzelf weer over.

Wanneer mag ik weer sporten?

We raden u af om op de dag van de behandeling te sporten. De volgende dag kunt u al uw normale dagelijkse activiteiten weer oppakken.

Wat is het verschil tussen Botox en fillers?

Beide stoffen worden geïnjecteerd en verbeteren uw uitstraling. botox (oftewel Botuline toxine) is echter meer gericht op het laten verdwijnen van rimpels door de huid te laten ontspannen, terwijl fillers rimpels opvullen.