Padberg Cosmetiek - Logo kleur

Check Icoon wit - Padberg Cosmetiek  Cliënten waarderen onze service en ingrepen met een 9,4

Check Icoon wit - Padberg CosmetiekErvaren gezichtschirurgen, ook actief bij Ziekenhuis Gelderse Vallei

Fillers

Rimpels kunnen uw uiterlijk wat vermoeid en streng maken, zonder dat u zich zo voelt. Fillers verbeteren uw uitstraling door rimpels en lijntjes op te vullen. De arts brengt de fillers nét onder de rimpels volume aan, waardoor uw huid voller oogt. Het resultaat: u ziet er jonger en frisser uit en voelt u mooier.

Wij maken altijd gebruik van Hyaluronzuur, een natuurlijk product dat volkomen veilig is. Hyaluronzuur komt van nature bij de mens voor. Het geeft de huid onder meer veerkracht en souplesse. De duur van het effect van een filler varieert van 3 maanden tot 1 jaar. Het effect is afhankelijk van meerdere factoren, zoals leeftijd, huidtype, levensstijl en de toegepaste injectietechniek.

Na
Na
Na
Voor
Voor

Voor en na resultaat van behandeling

Vrijblijvend consult fillers

Is een behandeling met fillers dé oplossing voor u? Onze specialisten geven kosteloos en vrijblijvend een eerste consult. De arts bespreekt alle mogelijkheden en welke behandeling voor u het beste resultaat oplevert.

Consult fillers

Uw wensen en onze expertise komen samen tijdens het eerste consult met uw behandelend arts. Voordat hij een behandelplan opstelt, besteedt hij uitgebreid aandacht aan uw wensen. Om een passend advies te kunnen geven, besteedt hij zowel aandacht aan de diepe groeven als de fijne huidrimpels. Bij sommige gebieden in het gezicht is Botuline toxine effectiever tegen rimpels, dan fillers en andersom geldt hetzelfde. In goede samenspraak met u zal gekozen worden voor een van deze injectables of een combinatie.

Fillerbehandeling

De arts spuit de filler net onder de huid in. Aan de meeste fillers is tegenwoordig lidocaine toegevoegd. Dit is een verdovingsmiddel, waardoor u amper iets voelt van de injecties. Er kan een kleine zwelling ontstaan en in zeldzame gevallen een blauwe plek. U bent na de behandeling meestal direct weer toonbaar.

N

243

Tevreden cliënten

N

Jaren ervaring

N

7

Teamleden

Naar huis na injecteren fillers

Na de behandeling kunt u direct naar huis en bent u weer toonbaar. Een minimale zwelling ter plaatse van de injecties of een blauwe plek is mogelijk, maar komt weinig voor. Het resultaat is direct zichtbaar, na enkele dagen is het effect optimaal.

Voel u weer mooier en goed

Vanaf 300 euro heeft u al een behandeling van 0,5 ml met fillers. Voor 1 ml is dit 425 euro en voor fillers 2 ml zijn de kosten 775 euro. U voelt zich weer goed na behandeling door ervaren specialisten.

  • Z Vele patiënten al geholpen
  • ZGebruik van natuurlijke producten
  • ZNa behandeling direct weer toonbaar

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

Butoline toxine

Botuline toxine injecties verzachten uw blik door uw gezichtsspieren letterlijk te ontspannen. Uw uitstraling wordt zachter en vriendelijker. U voelt u mooier en zelfs wat meer ontspannen.
De meest behandelde rimpels zijn de fronsrimpel en de kraaienpootjes rond de ogen.
Lees meer over Botuline toxine

Vraag en antwoord fillers

Hoe veilig is het hyaluronzuur in de filler?

Zeer veilig. Hyaluronzuur is een van nature in het lichaam voorkomende stof. Deze stof komt voor in de huid, maar bijvoorbeeld ook in bindweefsel en zenuwweefsel. Het zorgt voor soepelheid en veerkracht van weefsels.

Wanneer mag ik weer sporten?

U kunt na de behandeling meteen weer gaan sporten.

Wanneer kan ik weer aan het werk?

U kunt direct weer aan het werk. Het is bij wijze van spreken mogelijk om de behandeling tijdens de lunchpauze te doen.

Is de behandeling pijnlijk?

De prikjes kunnen door sommige mensen als pijnlijk ervaren worden. Omdat er een plaatselijk verdovend middel in de filler aanwezig is, duurt de gevoeligheid zeer kort.

Wat is het verschil tussen Botox en fillers?

Beide stoffen worden geïnjecteerd en verbeteren uw uitstraling. Botox is echter meer gericht op het laten verdwijnen van rimpels door de huid te laten ontspannen, terwijl fillers rimpels opvullen.