Padberg Cosmetiek - Logo kleur

Check Icoon wit - Padberg Cosmetiek  Cliënten waarderen onze service en ingrepen met een 9,4

Check Icoon wit - Padberg CosmetiekErvaren gezichtschirurgen, ook actief bij Ziekenhuis Gelderse Vallei

Onderooglidcorrectie

Wallen onder de ogen geven een wat droevige en vermoeide uitstraling. En dat terwijl u zich kiplekker voelt. Na een onderooglidcorrectie, geregeld uitgevoerd samen met een bovenooglidcorrectie, ziet u er veel frisser en wel 10 jaar jonger uit. Het sneetje vlak onder de wimperrand bij een onderooglidcorrectie is nauwelijks zichtbaar.

Na
Na
Na
Voor
Voor

Voor en na resultaat van behandeling

Vrijblijvend consult onderooglidcorrectie

Is een onderooglidcorrectie mogelijk dé oplossing voor u? Onze specialisten geven kosteloos en vrijblijvend consult. De arts bespreekt alle mogelijkheden en adviseert welke behandeling voor u het beste resultaat oplevert.

U voelt zich mooier na een onderooglidcorrectie

Tijdens het eerste consult brengt de arts de asymmetrie van de ogen, die altijd in meer of mindere mate aanwezig is, nauwkeurig in beeld. Het vetweefsel in uw oogkas is doorgaans een belangrijke oorzaak van wallen onder de ogen, al is er vaak ook iets te veel huid aanwezig. De donkere verkleuring van de huid aan de kant van de neus (bij wallen) vermindert na een correctie, maar verdwijnt meestal niet helemaal. Blijkt uit het onderzoek tijdens dit eerste consult dat een onderooglidcorrectie een goede oplossing is voor u? Dan maken we direct ook foto’s.

Voorafgaand aan een onderooglidcorrectie is van belang om eventueel medicijngebruik exact door te geven. Dit geldt met name bij het gebruik van bloedverdunners. Doorgaans is het nodig om 5-7 dagen voor de bovenooglidcorrectie te stoppen met bloedverdunners. Hierbij dient u het stoppen met deze medicatie eerst te bespreken met de arts die u de bloedverdunners heeft voorgeschreven. Daarnaast adviseren we u in verband met de wondgenezing om 3 weken vóór tot 3 weken na de onderooglidcorrectie niet te roken.

Het verloop van een onderooglidcorrectie

Bij een onderooglidcorrectie tekent de arts eerst de plaats voor het sneetje af. Dit loopt door tot in een lachrimpel naast het oog. Het litteken is de eerste maanden minimaal zichtbaar en verdwijnt vervolgens in de schaduw van de rimpel. De ingreep vindt plaats onder lokale verdoving. Na het plaatsen van injecties rondom het oog voelt u niets van de ingreep. U hoeft niet bang te zijn voor beschadiging van de ogen, want de arts opereert om de ogen heen en blijft daarbij op voldoende afstand van de ogen.
Bij een onderooglidcorrectie maakt de arts gebruik van uw eigen vet, dat zich rondom uw oog bevindt. De arts verplaatst dit vet, om holle ogen te voorkomen. Aan het eind van de onderooglidcorrectie verwijdert de arts een klein reepje huid. Ook hecht de arts de spier onder het oog, op een manier die de vorm van uw oog verbetert. De hechtpleisters en de hechtingen verwijdert de arts na een week .

N

243

Tevreden cliënten

N

Jaren ervaring

N

7

Teamleden

Naar huis na een onderooglidcorrectie

Na een onderooglidcorrectie koelt de arts uw oogleden nog even tegen de eerste zwelling. U kunt vrij snel naar huis na de behandeling. Het is verstandig om uw oogleden de eerste dag ieder uur ongeveer 10 – 15 minuten te koelen. Dit kan met een koelbril of een zakje bevroren doperwten in een doekje. ‘s Nachts is koelen niet nodig. De dagen daarna koelt u nog eenmaal per dag. De eerste week ziet u er niet echt representatief uit. In de tweede week is het nog zichtbaar dat u behandeld bent, maar al veel minder. De roodheid is na een aantal weken verdwenen, maar bij een dunne huid kan dit langer duren.

Na een week kunt u weer werken en sporten. Zware lichamelijke inspanning raden we de eerste 3 weken af. Het is verstandig om 3 weken vóór tot 3 weken ná de behandeling niet te roken. Een mooi moment om voor altijd te stoppen! U dient het sneetje de eerste 2 dagen na de onderooglidcorrectie droog te houden.

Voel u weer mooier en goed

U voelt zich mooier met een onderooglidcorrectie. De kosten voor een onderooglidcorrectie zijn 1675 euro.
Voordeel: bij een behandeling waar tegelijkertijd een onderooglidcorrectie en een bovenooglidcorrectie wordt uitgevoerd betaalt u 2475 euro.

  • ZJongere uitstraling
  • ZGeen sombere blik meer
  • ZUitstekende nazorg

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

Bovenooglidcorrectie

Een bovenooglidcorrectie kan in enkele situaties een betere oplossing zijn dan een onderooglidcorrectie. Bijvoorbeeld bij klachten over een vermoeide of sombere blik, vermoeide ogen in de avonduren of hoofdpijn. Een bovenooglidcorrectie kan in dat geval voor u dé oplossing zijn. Met een bovenooglidcorrectie krijgt u uw jonge, frisse blik weer terug en zult u minder last hebben van vermoeide ogen en hoofdpijn aan het eind van de dag.

Wenkbrauwlift

Soms adviseren we een wenkbrauwlift in plaats van een onderooglidcorrectie. Bij een vermoeide blik en hangende oogleden zijn het vaak ook de wenkbrauwen die met het voorhoofd naar beneden zijn gezakt. Het verhogen van de positie van de wenkbrauw, een wenkbrauwlift, geeft een jeugdigere, open blik. Beter zicht en een vermindering van hoofdpijn zijn daarom ook gevolgen van een wenkbrauwlift.

Vraag en antwoord onderooglidcorrectie

Kan ik na een onderooglidcorrectie zelf naar huis rijden?

Nee, het is onverstandig om na een onderooglidcorrectie zelf naar huis te rijden, omdat uw zicht de eerste dagen wat beperkt kan zijn door zwelling.

Wanneer kan ik na een onderooglidcorrectie weer lenzen dragen?

Een week na een onderooglidcorrectie kunt u, na het verwijderen van de hechtingen, weer lenzen dragen. De eerste week is het verstandig om niet te hard aan uw ooglid te trekken bij het inbrengen van de lenzen.

Is er na een onderooglidcorrectie een litteken zichtbaar?

Het litteken onder het ooglid na een onderooglidcorrectie is na enige tijd zo goed als onzichtbaar. Het valt namelijk onder de wimpers. Het sneetje loopt door tot naast het oog en wordt zo goed mogelijk verborgen in een van de ‘kraaienpootjes’. Het litteken is enkel in de eerste maanden enigszins zichtbaar.

Vergoed mijn zorgverzekeraar mijn onderooglidcorrectie?

Een onderooglidcorrectie wordt door zorgverzekeraars niet vergoed.

Wat is het verschil tussen Botox en fillers?

Beide stoffen worden geïnjecteerd en verbeteren uw uitstraling. Botox is echter meer gericht op het laten verdwijnen van rimpels door de huid te laten ontspannen, terwijl fillers rimpels opvullen.

Herstel nóg sneller dankzij Verwenpakket oedeemtherapie

In samenwerking met 2care4skin bieden wij een verwenpakket oedeemtherapie aan. Veel cliënten combineren dit met een bovenooglidcorrectie. U krijgt dan 1 keer voor en 4 keer na de chirurgische behandeling oedeemtherapie. De zwelling en blauwe plekken na de bovenooglidcorrectie nemen veel eerder af en de huid rond uw ogen voelt aanzienlijk sneller soepel. Al na geringe tijd is niet meer te zien dat u onlangs een bovenooglidcorrectie hebt ondergaan. Voor slechts 200 euro profiteert u ook van deze voordelen.