Padberg Cosmetiek - Logo kleur

Check Icoon wit - Padberg Cosmetiek  Cliënten waarderen onze service en ingrepen met een 9,4

Check Icoon wit - Padberg CosmetiekErvaren gezichtschirurgen, ook actief bij Ziekenhuis Gelderse Vallei

Wenkbrauwlift

Bij een vermoeide blik en hangende oogleden kijkt men regelmatig eerst naar de oogleden. Vaak zijn het echter ook de wenkbrauwen die met het voorhoofd naar beneden zijn gezakt. Het verhogen van de positie van de wenkbrauw, een wenkbrauwlift, geeft een jeugdigere, open blik. Daarnaast zorgt een wenkbrauwlift ervoor dat de spieren van het voorhoofd de wenkbrauwen niet meer naar boven hoeven te trekken. Beter zicht en een vermindering van hoofdpijn zijn daardoor ook gevolgen van een wenkbrauwlift.

Na
Na
Na
Voor
Voor

Voor en na resultaat van behandeling

Vrijblijvend consult wenkbrauwlift

Is een wenkbrauwlift mogelijk dé oplossing voor u? Onze specialisten geven kosteloos en vrijblijvend consult. De arts bespreekt alle mogelijkheden en welke behandeling voor u het beste resultaat oplevert.

Het verloop van een wenkbrauwlift

De chirurg bekijkt of een wenkbrauwlift een nuttige en fraaie aanvulling op uw ooglidcorrectie is. De chirurgen hanteren een nieuwe methode voor de wenkbrauwlift; zij gebruiken hetzelfde sneetje als voor de ooglidcorrectie. Het voordeel is dat u minder littekens overhoudt. De arts verdooft uw huid plaatselijk, zodat u niets voelt van de ingreep.

Na het losmaken van de huid boven de wenkbrauw, meet de chirurg de plaats voor het fixeren van de wenkbrauw af. Vervolgens plaatst de chirurg een hechting in het botvlies boven uw oogkas. Een groot voordeel van deze techniek is dat tijdens de ingreep de plaatsing van de wenkbrauw goed te bepalen en eventueel te corrigeren is, bijvoorbeeld bij asymmetrie. Overigens is een volledig symmetrisch resultaat nooit helemaal mogelijk, omdat geen enkel gezicht geheel symmetrisch is. Na het fixeren van de wenkbrauw met een hechting door het botvlies, hecht de chirurg de huid van het bovenooglid. Een pleister strak op het voorhoofd geplaatst gaat zwelling tegen.

N

243

Tevreden cliënten

N

Jaren ervaring

N

7

Teamleden

Naar huis na een wenkbrauwlift

Na de wenkbrauwlift kunt u vrij snel naar huis. Het is verstandig om uw wenkbrauwen de eerste dag ieder uur ongeveer 10 – 15 minuten te koelen tegen de eerste zwelling. ‘s Nachts koelen is niet nodig. De dagen daarna koelt u eenmaal per dag. Na een dag kunt u de pleister zelf van uw voorhoofd verwijderen. De eerste week ziet u er wat minder representatief uit, door zwelling van het voorhoofd en mogelijk de oogleden. In de tweede week is nog wel zichtbaar dat u behandeld bent, maar al veel minder.

De plek van de hechtingen in het botvlies kan de eerste weken nog voelbaar zijn, maar is niet echt zichtbaar. Na een week kunt u weer werken en sporten, al raden we zware lichamelijke inspanning de eerste 3 weken af. Het is verstandig om 3 weken vóór tot 3 weken ná de behandeling niet te roken. Een mooi moment om voor altijd te stoppen! Het sneetje in het bovenooglid dient de eerste 2 dagen goed droog te blijven. Een week na de wenkbrauwlift verwijdert de arts de pleisters en de hechting.

Voel u weer mooier en goed

Onze ervaren chirurgen passen een techniek toe waarbij alleen een bijna onzichtbaar sneetje in het bovenooglid nodig is. Het tarief voor deze behandeling is 1475 euro. Een wenkbrauwlift met ooglidcorrectie kost 1675 euro.

  • ZBeter zicht
  • ZVerminderde hoofdpijn
  • ZGebruik van nieuwste methode

Vraag en antwoord wenkbrauwlift

Vergoeden zorgverzekeraars een wenkbrauwlift?

Nee, zorgverzekeraars vergoeden een wenkbrauwlift niet.

Is het litteken na een wenkbrauwlift zichtbaar boven mijn wenkbrauwen?

Nee, het litteken na een wenkbrauwlift valt in het bovenooglid en is dus niet zichtbaar boven de wenkbrauw. Het is hetzelfde sneetje als bij een bovenooglidcorrectie. Dit is onzichtbaar als u uw ogen open heeft.

Is de hechting na een wenkbrauwlift zichtbaar door de huid?

Het is mogelijk dat tot enkele weken na een wenkbrauwlift een lichte zwelling boven de wenkbrauw zichtbaar is. De hechting is de eerste weken voelbaar onder de huid. Na enkele maanden is de hechting opgelost en de wenkbrauw in de nieuwe positie vastgegroeid.

Herstel nóg sneller dankzij Verwenpakket oedeemtherapie

In samenwerking met 2care4skin bieden wij een verwenpakket oedeemtherapie aan. Veel cliënten combineren dit met een bovenooglidcorrectie. U krijgt dan 1 keer voor en 4 keer na de chirurgische behandeling oedeemtherapie. De zwelling en blauwe plekken na de bovenooglidcorrectie nemen veel eerder af en de huid rond uw ogen voelt aanzienlijk sneller soepel. Al na geringe tijd is niet meer te zien dat u onlangs een bovenooglidcorrectie hebt ondergaan. Voor slechts 200 euro profiteert u ook van deze voordelen.