Behandelingen

Behandelingen

Fillers

Rimpels kunnen uw uiterlijk wat vermoeid en streng maken zonder dat u zich zo voelt. Door volume aan te brengen nét onder de rimpels, oogt de huid voller. Hiermee krijgt u een jongere en frissere uitstraling, minder vermoeid en voel je jezelf mooier. Een behandeling is voor uw omgeving niet altijd heel opvallend zichtbaar maar u oogt wel frisser en jonger.

Wij maken altijd gebruik van Hyaluronzuur, een natuurlijk product dat volkomen veilig is. Hyaluronzuur komt van nature bij de mens voor. Het geeft onder andere de huid veerkracht en souplesse. Het effect van een filler varieert van 3 maanden tot 1 jaar.  Het effect is afhankelijk van meerdere factoren als leeftijd, huidtype, levensstijl en de toegepaste injectietechniek. 

Vanaf € 300,00

Consult

 

Samen met de arts die u behandelt worden goed uw wensen besproken. Hierbij wordt aandacht geschonken aan zowel de diepe groeven als de fijne huidrimpeltjes om een passend advies te kunnen geven. Een behandelplan wordt dan opgezet. Bij sommige gebieden in het gezicht is botuline toxine effectiever tegen rimpels dan fillers en andersom. In goede samenspraak met u zal gekozen worden voor een van deze injectables of soms allebei voor het optimale effect.

 

De ingreep

 

De filler wordt net onder de huid ingespoten. Bij de meeste fillers is tegenwoordig lidocaine toegevoegd. Dit is een verdovingsmiddel waardoor u amper iets voelt van de injecties. Er kan een kleine zwelling ontstaan en zelden een blauwe plek. U bent meestal direct weer toonbaar na de behandeling.

 

Naar huis

 

Na de behandeling kunt u direct naar huis en bent u weer toonbaar. Een minimale zwelling ter plaatse van de injecties en zelden een blauwe plek is niet onmogelijk maar komt weinig voor. Het resultaat is direct zichtbaar, na enkele dagen is het effect optimaal.

 

Vraag en antwoord

 

Hoe veilig is het hyaluronzuur in de filler?

Hyaluronzuur is een van nature in het lichaam voorkomende stof is. Het komt voor in de huid maar ook in bijvoorbeeld bindweefsel of zenuwweefsel. Het zorgt voor soepelheid en veerkracht van weefsels. Het is een zeer veilig middel.

 

Wanneer mag ik weer sporten?

U kunt dezelfde dag weer gaan sporten.

 

Wanneer kan ik weer aan het werk?

U kunt direct weer aan het werk. Het is bij wijze van spreken mogelijk om de behandeling tijdens de lunchpauze te doen.

 

Is de behandeling pijnlijk?

De prikjes kunnen door sommige mensen als pijnlijk ervaren worden. Omdat er een plaatselijk verdovend middel in de filler aanwezig is, duurt de gevoeligheid zeer kort. 

Maak een afspraak met een van onze specialisten voor een vrijblijvend informatiegesprek